Konference Hospitality & Tourism Summit 2009

[10.7.2009] V Pražském hotelu Olympik Artemis se jako každoročně pod patronací Asociace hotelů a restaurací České republiky sešli špičkoví odborníci na gastronomii a provozování hotelů a restaurací ze všech koutů naší republiky..

Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR ČR) uspořádala tradiční setkání odborníků a svých členů zaměřené na otázky současné gastronomie a její budoucí vyvoj ve světle světové ekonomické recese.

Nabitý a bystrou formou podaný program konference byl rozdělen do dvou bloků a obsahoval spoustu vstupů naslovo vzatých odborníků z jednotlivých segmentů hotelnictví a gastronomie. Mezi projednávaná témata patřili například - Hranice ziskovosti gastronomických zařízení, historie chutí, nebo oznámení prvních výsledků projektu "Czech Specials" věnovanému podpoře české národní kuchyně.

V druhém bloku pak probíhalo například odborné hodnocení restaurací v podání scénáristy,textaře a gourmet-kritika Vladimíra Poštulky, nebo Představení nového národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů ČR, pod jehož patronací byli všichni zúčastnění pozváni na konci konference na výtečný oběd, který byl velmi příjemnou tečkou po precizním a vtipně podaném výkonu všech delegátů.

Naše společnost zde byla přítomným k dispozici pro odbornou diskuzi na téma nových trendů a stylů interiérových řešení hotelů a restaurací.

 



HOTEL FORTUNA

Komplexní rekonstrukce hotelu posouvá objekt do nového století po stránce stavebně technické, energetické, provozní a...

» více

CENTRUM ČESTLICE

Obchodní centrum Čestlice je navrženo jako dostavba areálu stávajícího obchodního objektu Electroworld. Na stávajícím venkovním...

» více

SPORTOVNÍ HALA BC

První etapa budoucího sportovně rekreačního a hotelového resortu je výstavba polyfunkční sportovní haly. Právě dokončujeme...

» více
další novinky